Spatii

 Unitatea noastra functionează în 7 corpuri de clădire (A,B C, D) GPN 1 si GPN2 si Școala Primară Nr. 2 Fântânele care au fost supuse unor lucrări de modernizare după cum urmează:
– corpurile au fost pregătite adecvat pentru începerea anului şcolar;
– mobilierul a fost reparat în cabinete, laboratoare si în sălile de clasă
– cosmetizarea curtii si aleilor din incinta scolii
– la toate corpurile de școala au fost făcute reparații curente doar în interior;
– grupurile sanitare din unitatea noastră au fost reparate si igienizate și s-au derulat lucrări de construire grupuri sanitare noi la corpul A(clădirea cu etaj) și la GPN Nr. 1
– s-a realizat incălzire centrală la corpul A cu fonduri de la Consiliu Local
În fiecare corp de clădire există câte două chiuvete pentru spalat pe maini și apă potabilă; In ceea ce priveste utilitățile se poate spune că si acestea au stat în atentia directorului, în unitatea noastră functionând 3 centrale ( una în Scoala Primara Fantanele 2 pe lemne , una electrica in corpul B si C, centrala termica BURNIT 90 KW Corp A si centrala termica ROMSTAL 70KW GPN Nr. 1 Fantanele.
Există apă curentă în toate corpurile de clădiri. S-a asigurat confortul termic în spatiile de învătământ.
S-au asigurat conditiile necesare privind iluminatul, încălzirea, alimentarea cu apă.
Scoala noastra beneficiază de curte mare în suprafată de 17700 mp.
In sălile de clasă băncile vechi au fost înlocuite cu mobilier nou individual conform cu standardele ergonomice, au fost făcute reparatii curente.
Toti elevii claselor I- X au beneficiat de manuale gratuite ca urmare a comenzilor făcute în anul precedent. având în vedere cerintele unei bune desfăsurări a orelor de ed. fizică, s-au procurat materiale c sportive ( tricouri, rachete tenis, fluturasi, corzi, mingi pentru toate disciplinele sportive, etc.)       La nivelul unitătii scolare a fost asigurată transparența elaborării si executiei bugetare.
ALTE DOTARI:
Laboratoare: microscoape, mulaje, seminte, atlas cu plante de camp,atlas fitopatologic,vase de vegetatie,material didactic pentru studiul semnelor de circulatie,cataloage de produse pesticide,cataloage de soiuri,varietati,hibrizi de plante de camp,panouri afisaj.
Tehnologia informatiei si comunicarii (3 retele de 10,10 si 15 calculatoare, server), (televizor, DVD,4 video-proiector).
In toate cladirile exista racord la internet prin AKTA si ROMTELECOM (proiect Internet in scoala ta); truse sanitare de prim ajutor si stingatoare conform normativelor .
Echipamente de birotica: (4 copiatoare, 1 telefon-fax, 4 laptopuri, 2 imprimante laser, 2 imprimante inkjet, consumabile, 1 switch router, 1 fax-modem,videoproiector,microfoane ,statie amplificare).
Exista trei sisteme de supraveghere video in exterior si au aria de cuprindere 5 cladiri.
Toate echipamentele sunt instalate in spatiu adecvat si functioneaza corespunzator.
In prezent scoala face parte dintr-un program de reabilitare si dotare in urma caruia va fi utilata modern pentru ca mediul educational in care isi desfasoara activitatea elevii si cadrele didactice din aceasta scoala sa fie cat mai propice pentru un invatamant de calitate, sa fie cat mai atragator pentru elevi si parinti, cat si pentru cadrele didactice.